Seal és Heidi Klum meztelül az énekes erotikus klipjébenSeal és Heidi Klum meztelül az énekes erotikus klipjében

Seal legújabb videó klipjét sokan várták már, mégpedig azért, mert benne az énekes és felesége, a modell Heidi Klum meztelenül szerepelnek. A szolidan erotikus videóban a házaspár egy ágyon fekszik, gyengéden kényeztetve egymást.

Zenei hírek Szólj hozzá!

A fekete-fehér klip a “Secret” című számhoz készült, benne Seal és Heidi Klum egy ágyban, ruha nélkül simogatják, csókolgatják egymást. Azok szerint, akik ott voltak a felvételkor, a pár olyan volt a forgatáson, mint a friss szerelmesek, így aztán gyorsan haladt a munka. A jelenetek olyan merészre sikeredtek, hogy magára a dalra már nem könnyű odafigyelni.

Seal elárulta, hogy az ötlet feleségétől származik: mi lenne, ha az új klipben meztelenül állnának kamera elé? “Imádja a dalt és a történetét, ami a találkozásunkról szól, és az első lányunkról” – meséli az énekes, majd folytatja: “Heidi megkérdezte, miért nem csinálunk valamit, amire büszkék lehetünk, és ami a szerelmünket ünnepli.”

“Bárki, aki szeretné tudni, hogy mi inspirál engem, hogy zenét írjak, és hogy miért kelek ki minden reggel az ágyamból: mert imádom a családomat, és imádom a feleségemet.”

Az angol énekes és modell felesége egyébként nyaralásaikat hasonlóan töltik, mint ami a videóban látható. Erről Heidi mosolyogva mesélt nem rég: “Egy hetet engedélyeztünk magunknak a gyerekek nélkül, és olykor még enni sem másztunk ki az ágyból.”

Seal és Heidi bár már 2005 óta házasok, minden évben megújítják házastársi esküjüket. Három közös gyermekük van, Henry, Johann és Lou, de a modell előző kapcsolatából született Leni is velük él.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ kettő = 3